Random Stuffs

Random stuffs:

  • had Aceh cullinary for Ifthor in Rumah Makan Mutia,Benhil. We were craving Mie Aceh Kepiting and Ayam ‘Tangkep'( ?). Sayang dua-duanya sold out (sampai RM baru jam 7-an siy :p). Akhirnya makan Mie Aceh Goreng Udang + Teh Tarik.Teh Tariknya pake kayu manis! Perfect!Tapi mie acehnya pedesss…

    Mie Aceh

  • One said, mbak2x penjual DVD (hell yeah, bajakan) di ITC Kuningan are the best. I asked them to find ‘The Girl with the Dragon Tatoo’, in 5 mins I had it on my hand. Takjub…tuh film kan sepertinya belum masuk Cinema Indonesia ya? CMIIW
    Anyway, IMO, you can’t squeeze over 900 pages thiller novel into 2,5 hours movie. But it is fine, tapi ‘tegangnya’ ngga seperti novelnya. Usaha Blomkvist untuk mencari Harlet Vanger ngga sesulit di novel. Trus, a litlle part of the second book ada di film itu juga.
  • Ngga cuti lebaran ini, pengennya bulan Januari aja sekalian ngabisin jatah cuti 2010. Kebetulan pertengahan sepertinya sudah selesai UAS. And…talking over this with a junior colleague, she said she plans to take annual leave on January as well…
    Langsung kami ‘liat2xan’, pengen balik ke Gili Trawangan lagi sepertinya bakal berat di ongkos.
    Now, we are browsing place to go? Sempat terlintas rute GeorgetownIpoh -Malaka ‘, secara gw suka moto-moto kota tua gitu. Haven’t discuss it later. Sementara kita berdua juga pengen snorkling lagi. Suggestion please?. Well, anyway…kalo jadi ke Ipoh ntar gue cerita deh, kenapa gue penasaran sekali sama kota ini. 😀
  • sementara bulan Mei sudah dapat tiket promosi ke ngeri sebrang, meh! Ini karena salah satu rekan sudah sampai Jerman tapi belum pernah ke ngeri sebrang. Look at the bright side, gw bisa kelayapan sampe malam…:p
  • school starts next week!
  • -sikiky-

    Advertisements

    5 thoughts on “Random Stuffs

    Leave a Reply

    Fill in your details below or click an icon to log in:

    WordPress.com Logo

    You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

    Twitter picture

    You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

    Facebook photo

    You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

    Google+ photo

    You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

    Connecting to %s