A trial posting

From a different device

it was when you open the front door for me *though,front door of an old lux car is heavy*

then yell at me “kalo mau nyebrang nunggu gue kenapa sih?” when i was about to cross a-not-so-busy-road.

pas elu ngaduk2x makan gue “biar panasnya cepat hilang….” I feel like your 5 yrs old sister :p

and it was “No, I’m taking you home. Udah malam ini!” pas gue insists ngelanjutin pulang naik taxi yang plg lama 10 menit lagi sampe rumah gue, ngga tega badan elu meriang gara2x keracunan makanan dan elu mengeluh sepanjang perjalanan *labil emang loe yeee*

well, gw kaget karena dibalik muka rada bengis dan kelakukan elu yang super selengean, you’re just an ordinary person yang pengen tiap hari berbuat baik.  It has been a while since I have a proper conversation with a proper person 😀

Mungkin karena gue terima omongan sana sini tentang elu dari teman-teman elu. apalagi elu sendiri kalo “korslet” juga suka cerita how you become a good  friend with nicotin ,alcohol and sometime -those that couldn’t be mentioned-  and sorry…for hundreds time , I didn’t hold my tongue yang bikin ego elu terusik di depan orang2x dimana elu pengen terlihat cool/keren.

I’m sorry..and  since I know you read my blog…consider ini permohonan maaf gue ya… hahahha

thank you for yesterday,

thank you for reminding me don’t judge a person  by her/his style.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s