sabang 16

thinking a place to hang out, there was I with my friend last friday night! I love the place, small coffee shop just like the ones i saw in western movie :p  lovely

the interior behind our seats

kaya toast and teh tarik

vietnam ice coffee *argh, hopefully I’ll see you soon Hanoi or HCMC o or Da Nang!*

The coffee shop opens from 7.am – 11 pm, but seats are limited. +/- 20 people max I guess.

All price below IDR 50.000.

Arg, jadi inget, waktu ke anomali cofee sama ibu ini ngga sempat foto2x *makanannya, bukan orangnya*

Advertisements

12 thoughts on “sabang 16

  1. awalnya mau ke Kopitiam Oey, eh…tertarik lihat cafe baru di sebelahnya, nyobain & jatuh cinta, sekarang hobi banget nongkrong di situ (karena murah) :p

  2. mba kiky, ini lokasinya di jln sabang jg ya?
    suka bgt sama suasana jln sabang. dulu kalo mau ke toko buku QB (skrg udah tutup) di sarinah-thamrin, pasti turunnya di jln sabang trs jalan deh ke QB sambil menikmati suasana jalan sabang, kadang mampir sebentar ke duta suara liat2 kaset jadul 😀

  3. Emang cozy banget di situ. Tapi sayang tempatnya agak kecil. Gw ngantor di sekitaran kb sirih tapi pulang kantor gak dapet tempat juga kalo kesitu, haha..

    Link exchange are welcome Mbak Kiky 😀 Sharing2 tentang makanan tinggal cari yang tag-nya “culinary”.

    Keep posting 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s