random stuffs

  • turn 32! Last week πŸ˜‰
  • school has start this Monday,huffff!

Cerita dikit ah: semester ini lumayan dapat tebengan :D. A dear colleague of mine went to the same school,but this semester will be her last year. Lumayan lah, perpanjang nafas di semester ini :).
Hunting tebengan lagi semester depan. Sempet minder akan berkompetisi dengan the yuppies who are on their mid 20‘s
But,hell yeah…terlambat untuk mundur :D. Now I’m acrobating between work,house chores,school.
Phyisically capek lah, nyampe jam 11.30 pm, beberes keperluan anak-anak ,di tambah masih ngga ada assistant di rumah.

Squeezing time to read those over 500 pp text book and its home works.
Nyempetin tidur di ruang meeting pas siang2x πŸ˜€
No PP-ing,Plaza Senayan-ing during lunch anymore 😦

  • sent 4 drafts of my next children book tapi hanyaΒ  2 naskah yang lulus! Hopefully, those will be published soon. πŸ˜€

Bener-bener cari ide di kereta dan trans Bintaro,buat tema dan outlinenya, istirahat siang makan di tempat dan dituangkan lewat cerita.
Bukannya mau serakah, cuma kesempatan sayang dilewatkan πŸ˜€ *artis aji mumpung mode on*

  • saya bener2x minta semoga semua lancar, keluarga sehat2x terus supaya bisa menjalanin semuanya. Kebayang waktu yang sudah sangat berkurang. πŸ™‚ Kemaren Kevin sempat panas, aduh paniknya…tks to my mom. I owe her alot!

Well, mohon doanya aja ya kawans πŸ˜€ !

Advertisements

4 thoughts on “random stuffs

  1. happy bday kiky dear, congrats for all your achievements, kapan selametannya? hehe….so proud of you, sukses terus, btw smg tetep sempet baca novel ya…:)

    ==> finger cross on reading novels yah…:D. look liked those finance book will be my to-read list. :). Thanks for your support anyway,dear πŸ™‚

  2. you wrote books for children? oh wow πŸ™‚

    ==> *blushing*, yes I am (will). Only 1 book has been published, hopefully there will be another. πŸ™‚

  3. Sukses ya Ky…. dosennya ada yg keren gak? πŸ˜€ Sekolah ama kerja ya, gituw lah. Capek lahir batin. Moga anak2 selalu sehat di saat emaknya lagi berjibaku di medan laga (jiah… brasa lagi jihad!). :p –> ya, istilahnya gw bikin keren lah, drpd ikutan kejar Paket A. hahaha.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s