ain’t in to

I am not into fashion actually
people who know me in real life realized I am “slordegh”
but this made my day!

(quite) late at night, when I tug kiddo #2 to bed, my mom said from the other room (seperated by connecting door)
“ini tas mama yang dibawah (lantai) ambil lah, mama ngga pakai lagi”
“ok”

When I am sure Kevin fell to sleep already, I checked out her (now mine) bags! My jaw dropped…oh my..
she gave away:
Brown B#ni@ Tote Bag
bonia

BROWN Br@un B**fel Hand Bag
Braunbuffel

Black @!gn*r Hand Bag
aigner
man….

see, when I was a teen, I gave her a- again?- look every time she bought herself a hand bag, but she has her reason :
“ah…ntar kalo kamu kerja kamu juga yang make” *ngeles.com”
but when asked her permission to wear(one of) her bag she will scream on the top of her lungs (ok, I’m exagerating) πŸ˜€
“ngga…pake itu kalo kamu naik Kereta”
kekekkekekek…..;)
these just make my weekend!
Oh, I bought a pair of strappy high heel sandals from Z*r*.

sandal

Everytime I see a reflection of mine in the mirror, I think I stand better with high heels.
“Aslinya gue bungkuk, jadi kalo pake hak tinggi keknya bisa tegak, :p….tapi urusan ngejar kereta siy tetep…flat shoes are the best!”
well, actually…I think my friend,Panda look nice on her high heels rather than flat shoes. Dia emang petite (secara vertikal siy). *lompat ke KRL, kaburrr jauh sebelum dipentung*
which pairs look better?
BBandshoesBonandshoes

I am sooo wearing brown this week. I haven’t bought a brown pants, yet, but, I’ll figure those out.
Owh ya, I don’t have a-brown- self made-necklace either. 😦

Forget to tell you, I made black necklace sometime ago. This is my masterpiece so far I guess.
Liat dari buku *apa ya namanya, kalo contoh baju dan polanya disebut Mode Blad, kalo contoh2x kalung apa ya namanya?” dari Jepang.
Bahannya diganti aja dengan beads yang tersedia (di ITC Kuningan :P).
kALUNG

OK, time to bed now. Kiddos are going back to school tomorrow!

Advertisements

8 thoughts on “ain’t in to

  1. Njiiinnggg … siyal …. sepatu elo sumpah kereeeeennnnn!

    I am not really addicted to Bags …. so I can’t see something special except for the brands ….. *sorry Ky, gw biasa pake tas yang 50ribuan soalnya* kqkqkqkq …

    Huhuuhuh tapi sepatunyaaaa ….. I think I’m in love with your shoes!

    ==> no 37 ada tuh ndut kemaren di PS, mine size 39.same here, kalo ngga lungsuran mak gue, harga tas gw paling mahal juga 100 ribu. Hihihiihi πŸ˜€

  2. I also a member of Rocker (Rombongan Kereta), it seems that it needs special shoes, bags n outfit *excuse for another shopping time* ..:))

    ==> so true…β™₯ !

  3. keren sepatunya, tapi sayang kalau dipakai buat ngejar kereta.
    Jangan2 kemarin loe jatuh dari kereta, karena pakai sepatu itu yah :p

    ==> woi..nyusuin woi….blog walking lagi!!! Hahahahha. Kagak lah kak, gue beli tuh sepatu dua hari seblum posting entry ini, jatuh dari kereta dah seminggunya lagi..:p

  4. haaaaaaa……..lucky you…..
    Braun Buffel, merk yg udah 10 thn gue lupakan. Disini nggak ada sama sekali, dan kalaupun ada, mau ngeceng kemenong???

    wah ki….langsung deh, closet penuh donk….trus, nyokap pake apa donk…

    ==> disini merk Doney Burkey keknya ngga ada mbak.*kalo ada juga ngga mampu beli siy xixiixix*
    Mama? Tasnya banyak, makanya dikasih kasih…:D

  5. Now you have another reason to buy brown high heels. Spatu mpokzar dah mecing ma tas BB. Butuh spatu coklat.

    Naik kreta mah pake engkrok merah aje. Mpokzar taruh dikantor ama tasnya. Di kreta? Pake kresek gpp kok. Yg penting isinya beri2 hahaha

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s