a bit relief

All my trouble seems so far away…

Yesterday- (eiiii…is it by John Lenon (himself) or the beatles(as group)?)

Thing made me BT :
– got this promotion from an airline at a very affordable price.Cheap bastard like me won’t pass that for sure. But, when I was about to fill the form…voila…I realized kiddo #2 doesn’t have the document, yet. 😦

Things made me happy :
– red moleskin diary *again*
– harrods bag from a colleague *just got home from abroad*. 😉

Advertisements

5 thoughts on “a bit relief

  1. iya Ky, gw juga kemaren baru aja mau book tiket airasia murah anjrit ke Bangkok, pas buka passport, yaahhh passport udah kudu di extend… ga bisa book pake no passport sekarang, karena nanti pasti berubah no nya ketika di extend…. well, I missed that cheap flight finally! 😦

  2. @ fitra : ya ndut, gue juga akhirnya nyadar by the time tanggal pergi itu, pasport gue juga dah harus hanti…bwakakakka…blon rejeki…

  3. gw sbg si pecinta murahan yg penting asli…bersyukur banget dong kmrn ya ky

    1,4jt ber 4 return pula

    tp masih deg2an nih jadi pergi pa enggak

    pdhl tiket udah gw print, voucher hotel dan pasport anak2 juga udah gw jadiin 1 amplop. tinggal packing koper. tapi masih nunggu keputusan laki gw nih kapan dia harus perginya

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s