this long weekend

if you’re one of my FB contact, you knew both of my kiddos fell sick. So, I stayed all day at home (we went to the hospital on Saturday, though), They need recovery ( a fast one, I hope). Anyway, I spend the the days with:
1. Reading Malaikat Jatuh by Clara Ng.
Penuh bahasa kiasa,- sehingga harus mengintepretasikan sendiri maksudnya apa. Imajinasinya “liar”, sehingga gue kaget sendiri dengan endingnya. Walaupun cover buku cerah, namun isinya kelam. Yeah, dunia tidak selalu seindah cerita-cerita tuan putri seperti di film-filmnya Walt Disney bukan….;)
kiky’s rating on the book **** out of *****

2. Watching The Cleaner starring Samuel Jackson, Eva Mendez
I thought it was going to be funny movie, since the beginning of the movie Tom Cuttler (Sam Jackson) cheerfully telling his high school friends what he does for a living – a gross one-actually, cleaning the house after a murderer (where the blood scattered all over) and something like that. One day , he cleaned an empty house without knowing who asked him to, and even the owner of the house , Ann Norcut (Eva Mendesz) was puzzled why Tom visit her house the day before, when Tom was about to return the key of the house.
Later, the plot is about corruption issues in Police Department, which may cause the missing-then-death-Ann’s husband, To make it short: It has a lousy end. . *ngga cihuy endingnya, BT dhe*

Advertisements

8 thoughts on “this long weekend

  1. long weekend :

    1. Tiap hari jenguk keponakan
    2. Malam minggu ke Sency
    3. Hari Minggu dan Senin ini baca buku “Loving You, Merit Yuk!” (pinjem), Komik “Karung Mutiara AL-Ghadzali” (hadiah dari ‘seseorang’ )
    4. Chatting & FBing

  2. wiken gue?

    1.sabtu dirumah, nungguin anak2, ini ada ceritanya kenapa
    2.minggu ke bandung, ke rumah sosis
    3.senin arisan keluarga
    4.absolutely free from FB-ing and chatting

  3. sabtu : gw belanja bulanan dan nemenin laki gw beli seperangkat elektornik. yang ternyata lebih banyak ngabisin waktu utk milih elektronik, drpd waktu yang gw habiskan utk belanja bulanan *sigh*

    minggu : menjelang siang ke bogor nengokin sepupu yang abis lahiran. Dari situ ke cinere, ke rumah teman gw yang bikin pesta utk ultah 2 orang anaknya.

    senin : manggil tukang pijeeetttt karena badan gw gak enak….dan gw mulai flu. hiks

    selasa : dipaksa masuk kerja demi gaji 21jt huhuhuhuhu

    jumat ketemu yuk, after office hour

  4. Gw looooooooonggggg weekend dwong….. imlekan euy….. sampe sekarang gw belom ngantoooorrr dooonnnkkk…..

    Eh pada boloss donk hari ini…. gw kangen sama elu2 pada….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s