Brondong jago baking :p

Eits, ngga serem kok postingannya D
Ada newbie di kantor gue,
Batak,
Wajah diatas rata-rata
Body hampir miriplah ama finalis L-Men
Ngga o2n-namun-sok tau kayak newbie lain,
Ngga malu dan gengsi nanya,
Eligible bachelor I might say
The kind of guy you’d like to introduce to your mommy
)

Kemaren, (well, not exactly yesterday)
Proposalnya disetujui,
Doi happy berat
Proposal pertamanya,
Jadilah,
Kami sang supporter Business Unit,
Dikasih kue,
Cheese cake,
Slurp…enak
Tiga loyang,
Yang
DIBUATNYA SENDIRI,
Sampe jam 3 pagi

“aduh Rama, kalo Kezia duapuluh tahun lebih tua gue jadiin loe mantu deh”

PS: sorry blogger single available, he’s taken!;) (tapi boleh lah berdoa aja sapa tau available suatu saat nanti hehehheh…)

2nd PS : gue dan bos gua janjian ama doi ke TITAN in the short future. Underlined : TITAN lho not electronic city. Jarang-jarang kan loe ke Titan bareng brondong…hihihih, bukan begitu mbak nining?
*yang-lagi-penasaran-karena-kami (he and I)-mau-belajar-buat-opera-cake-dirumahnya*

3rd PS : I don’t think you’ll meet a young man who put Philadelphia Creamcheese on his wishlist,won’t you ?

4th PS : I should stop using too many PS.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s